Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Agy a művészetben, művészet az agyban, szívből 

2022. december 3. @ 14:00 19:00

Egy nemében és műfajában különleges rendezvénynek lehetünk közösen teremtői, tanúi és átélői, közeledvén karácsony szent ünnepéhez, amikor már lassanként megbocsájtó szeretetbe gyűlnek az emberek egész éves tévedései.
“Ilyenkor a legszebbek a naplementék: melyek muranoi aranyüveg-vörösen felhőnyomot pingál egy ájulásnyi szél. Ilyenkor a Föld körüli Kozmosz lávatüzében izzó Napkorong még egy szusszanásnyi ideig színleg az Alföld örök horizontjait tér-renegátként vertikálisan szabdaló erdősávok szákjában vergődik. A halcsontra meztelenedett, pucér fák ágainak ködös szürkesége hol karmazsinba, hol narancs terrakottába, hol bíbor-violába úszik át. Majd a rókabundás alkonyat végül, mint pityergő vadnyulat veszi szájába a Földet.”
A nagysikerű zürichi orvosi szimpózium után, Székesfehérváron, évzáró eseményünkön is meghallgathatjátok Prof.(hc),Dr.med.Dr.phil Sebestény Tamás – agykutató, egyetemi docens, előadó, orvos, anatómus- sziporkázó előadását, neves művészeink fellépésével színezve az eseményt:
Baros Viktória, a Pozsonyi Állami Konzervatórium klasszikus opera ének tanszakának végzős diákja, Beri Áron, gitárművész játékával közös duettjét hallgathatjuk meg
Borbás Márton szobrászművész az előadással szimultán készíti el műalkotását
Márfy Gabriella festőművész az energiák festői manifesztációját segíti megjelenni a vásznon
Bokrossy Barbara táncművész, koreográfus, színésznő és rendező,
Bór József, MTA Légkörfizika, kvantumfizika kutatócsoportjának vezetője
A közös hullámhosszt, a közös gyógyító frekvenciákat keressük együtt, az anyagi, a lelki- és a szellemi tér-idő érzékszervi rezonanciáiban. Amint az olphactoriukus (szaglási), a gustatorikus (ízlelési), az acustikus (hallási), és visualis (látási) észleletekből és ritmusokból létrejön a dallam, a melódia, akkor átélhetjük az ősi, mély harmóniát. A teremtés örvénylő mágiáját.

A színpadi előadás helyszíne:
Székesfehérvár-Belváros
8000. Székesfehérvár, Arany János 22.
https://petofikulturtanszek.hu/kapcsolat
14:00-16:00-ig

Jegyek az alábbi linken vásárolhatók az előadásra:
https://buy.stripe.com/14kbL45JdcU1foA15s

Színpadi előadásra jegy és az azt követő after partyra, bensőséges, családias együttlét, év végi záró illetve az új évre készülő közvetlen beszélgetés, együtt gondolkodás, ezen a linken vásárolható.

https://buy.stripe.com/6oE16q7RlbPX1xK15t

Előadás+ After party: házi bejglivel, SBT MED halászlével, kávéval és teával az SBT MED Klinikán, Székesfehérváron a Fiskális út 16. szám alatt, 17:00-19:00-ig

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.