VÁSÁRLÁS

MIT IS
JELENT EZ?

A Modern Healthy Lifestyle (MHL) Program, amit útjának indítunk az egészségmegőrzés és egészségfejlesztés témában, hosszú évek munkájának eredménye.

Az egészségünk és boldogságunk ellen leginkább a stressz dolgozik, amit saját magunkon tapasztalunk is. Sajnos az látszik, hogy nem kell senkinek sem bemutatni, milyen az, amikor valaki frusztrált, stresszes valamiért. Ahogyan azt sem kell ecsetelni, ez milyen következményekkel jár az életünkre: a kapcsolatainkra, a munkánkra, az egészségünkre.

Az évtizedes tapasztalatokat összegyúrtuk és azokat egy hétköznapi wellness pontba koncentráltuk, egyfajta balancerként, hiszen a hétköznapokban ér minket a legtöbb stressz és talán épp a hétköznapokban tudjuk azt valamilyen szinten ellensúlyozni.

Így egy olyan helyet hoztunk létre, ahol lehet egy kis énidőd, ahol tudományosan alátámasztott, modern eszközökkel a stressz hatásait a legkorábban fülön csípheted és ahol természetes anyagok segítségével össze tudod szedni magad.

Mi pedig a kollégákkal azon vagyunk, hogy megadjuk minden kérdésre a választ. Mindenkinek. Egyénileg. Mert ez a hely Rólad szól.

EGÉSZSÉG-
PONTOK:

8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, FISKÁLIS ÚT 16.

1082 BUDAPEST, FUTÓ U. 6. 6/2.

6726 SZEGED, RÉZÖNTŐ U. 10.

3533 MISKOLC, ELSŐ U. 8.

3533 MISKOLC

ELSŐ U. 8.

1082 BUDAPEST

FUTÓ U. 6. 6/2.

8000 SZÉKESFEHÉRVÁR

FISKÁLIS ÚT 16.

6726 SZEGED

RÉZÖNTŐ U. 10.

Hogyan működhetsz Te is MHL EgészségPontként?

MHL PONT
MISKOLC

1. Itt nem csak töltődni tudsz, hanem betekintést is kaphatsz abba a bizonyos kisugárzásodba.

Egy felmérés 10-15 perc.

Töltődés, kisugárzás

2. Itt a wellness tanácsadás abból indul ki, mit mutatnak a sejtjeid, hiszen a testünk beszél hozzánk.

Egy tanácsadás 45-60 perc.

A holisztikus egészségben képzett wellness tanácsadók segítenek értelmezni a testünk üzeneteit és abban is irányt mutatnak, milyen természetes hatóanyag támogat leginkább abban, hogy visszakerülj az egyensúlyba.

3. Itt tudományosan igazolt, természetes immunerősítő SPA élményben lehet részed.

Egy fürdés 50 perc.

A KAQUN víz egyedi számítógép vezérelt elektrolízises technológiájának segítségével létrehozza a kötött oxigénmolekula-szerkezetet, és így a víz rendszeres alkalmazása elegendő oxigénnel támogathatja sejtjeinket, ami segíti védekező mechanizmusaink működését. 

4. Itt kizárólag természetes hatóanyagokból előállított termékekkel találkozhatsz..

dōTERRA olajok

Azért többet, mert bár sok minden ugyanúgy működik bennünk, mégis a belső biokémiai folyamataink egyediek. Ezért kell, hogy tudjuk javasolni a számodra leghatékonyabb készítményeket.

5. Itt képezheted magad abból, hogyan tudod egyre hatékonyabban megőrizni a testi-lelki-mentális egészségedet.

A programokról - ide kattintva - az eseménynaptárból tájékozódhatsz.

Számos tréninget szervezünk arról, hogy jobban megértsük a saját magunk működését biológiailag. Ehhez magyar kutatókat, orvosokat, egészségfejlesztő szakembereket hívunk segítségül.

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

Évtizedes tapasztalattal bíró csapatunktól naprakész, a tudomány aktualitását bemutató híreket olvashatsz.