VÁSÁRLÁS

Mi is a Modern
Healthy Lifestyle?

Videó lejátszása

EGÉSZSÉGÜNK &
BOLDOGSÁGUNK

Az egészségünk és boldogságunk ellen leginkább a stressz dolgozik, amit saját magán mindenki tapasztal. Az oldalt épp az hívta életre, hogy Magyarország legmeghatározóbb médiuma legyünk a stresszel való megküzdés és így az egészségtudatosság hétköznapi szinten történő alkalmazása terén.

Az egészséges életmód kialakításához egészségfejlesztési irányból közelítünk, mert az csak abban az esetben hatékony, ha mindenki saját maga egészségéért, annak megőrzéséért felelősen áll önmagához.

A Modern Healthy Lifestyle Program keretében személyre szabott egészségmegőrzés és egészségfejlesztés történik.

Ennek érdekében a hiteles információk és tartalmak előállításáért, a különböző szolgáltatások nyújtásáért, valamint mindezek szavatolásáért az alábbi 2 szakmai szervezettel és azok szakembereivel dolgozunk együtt.

Az SBT MED franchise rendszere küldetésének tekinti, hogy az amerikai kontinensen már évek óta működő távállapotfelmérő és -terápiás technológia Magyarországon is elterjedjen. A Modern Healthy Lifestyle Program és így az MHL EgészségPontok stratégiai partnerség révén a ZYTO™ scan kézi bölcső kvantumtechnológiáját használják a wellness állapotfelmérésekhez.

A Modern Healthy Lifestyle Program kiemelten foglalkozik a rekreációval, hiszen a kikapcsolódás és a feltöltődés napi rutinja akkor igazán hatásos, ha tudatosak vagyunk rá. Így a Modern Healthy Lifestyle Program és az MHL EgészségPontok rekreációs szakmai irányítását a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság látja el.

Az egészséged megőrzése
a Te felelősséged!

Az egyéni szerepünk, tudatos felelősségvállalásunk az életmódunk kialakításában kiemelkedő jelentőségű. Nem okolhatjuk minden esetben a megszokásokat, a környezeti hatásokat, mindig „másokat”.

A proaktív-előrelátóan cselekvő életvezetés valójában egy megfelelő magatartás elsajátítása és annak folyamatos fenntartása, ami biztosítja a személyre szabott helyes táplálkozást, testmozgást és rekreációt, miközben ez már nem egy „kényszer”, hanem egy szükséglet kielégítése az egyes emberek/egyének részéről.