VÁSÁRLÁS

Lelki gondok
A stressz hatása az arcbőrön is megmutatkozik
MEGNÉZEM
Holisztikus szemlélet
Az egészségen alapul a sztárok legújabb arcápolása
MEGNÉZEM
Bőrtáplálás belülről
Ételek az egészséges és fiatal bőr eléréséhez
MEGNÉZEM
Vitaminhiány
Mentális zavar és bőrbetegség is kialakulhat
MEGNÉZEM
Szépség
Jennifer Aniston szépsége a plasztikázásnak vagy a genetikának köszönhető?
MEGNÉZEM
Szépség
Brad Pitt fiatalos megjelenését orvosi beavatkozásoknak köszönheti
MEGNÉZEM
NARANCSBŐR
Rengeteg nő veszi fel a harcot a cellulitokkal való küzdelem során
MEGNÉZEM

EGYIDŐS AZ
EMBERISÉGGEL

Egészen egyszerűen azért, mert a szép emberekhez pozitívabb tulajdonságokat társítunk, és az a bizonyos első benyomás ezáltal sokkal hatásosabb náluk. Talán pont ezért, valamilyen formában mindenki törekszik a legszebb arcát mutatni.

A szépség kultusza azóta foglalkoztatja az embert, amióta a boldogság kérdésköre is, azaz valójában amióta ember él a földön. Már az ókori görög tudósok is mindent megpróbáltak azért, hogy valamilyen módon megragadhassák a fizikai vonzerő lényegét (Meskó, 2012). A szépségipar erre a mindig is létező, ámde folyamatosan változó motivációra épül. Manapság a technológia minden lehetőséget megad arra, hogy olyanná váljunk, amilyenné akarunk. De vajon létezik-e az az egyensúlyi állapot, ahol a technológia adta lehetőségek és a természetesség kéz a kézben jár?

A szépség és a mentális egészség összefüggéseinek megismerése a holisztikus megközelítés színrelépésének bizonyítékai. A lelki egyensúly megteremtésében, az egészséges önkép kialakításában a szépségiparnak is nagy szerepe van.

A jövőben a mesterséges intelligencia révén és a folyamatosan változó trendek tükrében valószínűleg még inkább előtérbe kerülnek a személyre szabott megoldások, a környezetkímélő fejlesztések és a szépség-innovációk mind a termékek, mind a szolgáltatások esetében.

A trendekből is látszik, hogy ma azok a szépségipari megoldások jutnak igazán nagy versenyelőnyhöz, ahol komplex megoldásokat nyújtanak és az emberi test természetes egyensúlyi állapotának fenntartását tartják fókuszban.

Az arc a szépségipar központi témája. A komplex megközelítés okán a fejjel egészében kell foglalkozni akkor, amikor a szépségről és az öregedés lassításáról beszélünk.

Az olyan szépészeti beavatkozás, amelyek az arc és mosoly esztétikájának megteremtésére fókuszálnak, csökkenthetik a kliensek szorongását, negatív énképét. Elégedettséget, életörömöt, boldogan megélt társas viszonyokat képes eredményezni. Ezzel hozzásegíti őket a jól, minőségileg megélt élethez.

Szolgáltatások
ajánlása

Bistei barbara

bőrápolás

Dr. Fritz Réka

orvos-esztétika

Lassu Judit

sminktetoválás

Dr. Szabó Marianna

szájhigiénia