VÁSÁRLÁS

REZGÉSEK &
KISUGÁRZÁSOK

A Modern Healthy Lifestyle Program a rezgésekből indul ki minden tevékenysége során. Olyan szakemberekkel dolgozunk, akikben a tudás és a tapasztalat hosszú évek alatt sajátos esszenciává alakult a szakmai elhivatottságuk okán, ami még erőteljes kisugárzással is párosul.

A Modern Healthy Lifestyle Programmal az MHL EgészségPontokban és a Selfness Központokban találkozhatsz. Itt az alábbi szolgáltatásokat veheted igénybe:

Állapotfelmérés

A Modern Healthy Lifestyle Program holisztikusan tekint az emberre, az egészségre, így ötvözi a modern technológiát és a természetes hatóanyagokat.

De mindennek a kiindulópontja az állapotfelmérés.

Az SBT MED ZYTO™ scan kézi bölcsőjével történő állapotfelmérés egy kellemes beszélgetéshez hasonlatos, ahol a beszélgetés közben a konzulens megkéri Önt, helyezze a kezét a kézi bölcsőre.

Az SBT MED ZYTO™ technológia a 21. századi kvantumgyógyászat széleskörű lehetőségeit tárja Ön elé.

Wellness tanácsadás

A Modern Healthy Lifestyle Program keretében személyre szabott egészségmegőrzés és egészségfejlesztés történik.

Nagy figyelmet kap minden állapotfelmérés és tanácsadás, mert hiszünk a személyes jelenlétben, az egymás szemébe nézésében, a mosolyban, a kisugárzásban, a hitelességben.

Immunerősítő SPA élmény

A KAQUN víz egyedi számítógép vezérelt elektrolízises technológiájának segítségével létrehozza a kötött oxigénmolekula-szerkezetet, és így a víz rendszeres alkalmazása elegendő oxigénnel támogathatja sejtjeinket, ami segíti védekező mechanizmusaink működését.

A KAQUN mögött álló forradalmi technológia (egyedi vízátalakító rendszer) lehetővé teszi, hogy az oxigén egyedülállóan magas, stabil és kötött formában létezzen, amely képes elősegíteni a testben történő gyors felszívódását, helyreállítja annak természetes egyensúlyát és javítja az általános közérzetet.

Aromaterápia

Az aromaterápia olyan eljárás, amely során virágok, fák, gyümölcsök és gyógynövények aromatikus illóolaját használjuk a test mindhárom szintjének (szellem, test, lélek) harmonizálására.

Már az ősi Indiában, Egyiptomban és Kínában is ismerték a gyógynövény olajainak jótékony hatásait.

Az aromaterápia felébreszti és felerősíti az életenergiát és a szervezet öngyógyító képességét.

Érzékszerveinken keresztül eljutnak az agyhoz, melynek közvetítésével lelki síkon is hatnak, egyensúlyt és harmóniát teremtve test és lélek között.

Az illóolajok felhasználási módjai sokrétűek:

  • párologtatás
  • masszázs
  • aromafürdők
  • pakolások
  • gyógynövényes kozmetikumok
Talpmasszázs

A mai modern világunkban elengedhetetlen, hogy két lábbal álljunk a földön, ráadásul önállóan és belső tartással. Nem kis kihívás!

Az egyensúlyt testi-lelki-mentális szinten fenntartani komoly energia. Ezért nélkülözhetetlen a töltekezés, a rekreáció.

A természet, a természetes hatóanyagok és az évszázadok tudására épülő tradicionális módszerek ötvözete igazi energiabomba a hétköznapokban.

Testkezelés

A Holisztikus sejtregeneráló testkezelés során az auraréteg mentén halad végig Réka Mariann keze, hatva a meridiánokra és a csakrákra, miközben Te meditatív állapotban töltődni tudsz.

1 óra leforgása alatt balance-ba kerülsz a tiszta, támogató rezgések és a csakraszintezés által, és így rendkívül kiegyensúlyozottan tudod folytatni a napod.

Oktatások, képzések, klubok

Az MHL Rendezvény és Oktató Központ szorosan együttműködik ezekkel a helyekkel a még hatékonyabb egészségmegőrző életstílus kialakítása érdekében.

Modern termékeink magyar kutatók által kifejlesztve.

A Superfoods termékcsalád tudományos alapokon összeállított professzionális táplálkozást támogató étrend-kiegészítők, amelyeket kizárólag természetes forrásból alkottak meg sportolóknak, gyermekeknek és magánszemélyeknek. Nem kell, hogy élsportoló legyél ahhoz, hogy az edzéseid, mozgásaid során és után a leghatékonyabban jelenjen meg az eredmény a testedben.

Bár az élsport inspirálta a Superfoods Team csapatát, mégis bárki élvezheti a termékek előnyeit. Hiszen a csontok, az izmok, az ízületek állapota és a testzsír aránya igencsak fontos területek a hétköznapjainkban.

értékrendünket

A Modern Healthy Lifestyle Program a modern technológia és a természetes hatóanyagok kombinációjával tartja a leghatékonyabbnak az egészségmegőrzést. A növényi kivonatok és növényi alapú termékek használata mélyen a régmúlt idők hagyományaiban gyökereznek. Az ősi civilizációk korában növényeket használtak aromaterápiás célokra, a személyes higiénia ellátásához, gyógyászati eljárásokhoz, vallási ceremóniákhoz, szépségápoláshoz és ételkészítéshez is.

A természetes hatóanyagokat a Programban az esszenciális olajok jelentik.

Az esszenciális olajok összetétele rendkívül komplex. Minden összetevőjük sajátos biokémiai tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek más és más módokon lépnek reakcióba a sejtekkel és a szervekkel. Ezért tökéletesen alkalmasak arra, hogy egyénre szabott egészségmegőrzést folytassunk velük. Az MHL EgészségPontokban a dōTERRA olajokkal fog találkozni.

értékrendünket

A világ első oxigénes vize klinikai vizsgálatokkal igazolva.

Természetes immunerősítő tiszta és frissítő folyadék formába zárva. Az MHL EgészségPontokban a Kaqun termékeivel is találkozni fog.

Ezek legfrissebb és legújabb információkkal, eszközökkel, technológiákkal és termékekkel történő működtetéséhez az MHL Innovációs Kutató Központ hatékony működése szükséges együttműködve felsőoktatási intézményekkel és szakmai szervezetekkel.

értékrendünket