Amit nyújtunk

1.)  Modern Healthy Lifestyle Innovációs Kutató Központ

(MHL Innovation Research Center)

Az MHL program keretében egészségipari, egészséges élelmiszerek és étrend-kiegészítők K+F alapú termékfejlesztése valósul meg. Együttműködünk több felsőoktatási intézménnyel és szakmai egyesülettel is.

2.)  Modern Healthy Lifestyle Rendezvény és Oktatóközpont

(MHL Event, Education Implementation Center)

Oktatás, tréningek – Edukáció, implementáció szükséges ahhoz, hogy a modern egészséges életstílus elsajátítható legyen. Ehhez Életviteli klubokat működtetünk. A fejlesztési eredményeket bemutatjuk, a társadalmi igényeket monitoringozzuk, közösségi élményeket biztosítunk, a hovatartozást erősítjük. Az előadásokat, bemutatókat online felületen is elérhetővé tesszük.
Szakmai konferenciákat és tudományos eventeket szervezünk a biorezonancia, a természetes gyógytényezők és a modern technológia szinergiájára építve.
Szolgáltatásokat is biztosítunk a hatékonyabb életstílus kialakítása érdekében: egészségi állapotfelmérések, tanácsadások, szépségipari kezelések, jóga, pilates, termékek értékesítése, Kaqun fürdő.

3.)  Modern Healthy Lifestyle Társadalmi Innovációs Központ

(MHL Social Innovation Center)

A Holisztikus egészségtudatosság népszerűsítése áll a fókuszban, a téma társadalmi marketing kommunikációját végezzük.
Podcast sorozatot készítünk a rekreációról és egészségfejlesztésről együttműködésben a Közép-Kelet Európai Rekreációs Társasággal.
AFP műsorokat készítünk az egészséges életmódról együttműködésben a SIXO TV-vel.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.